EXCLUSIV  BLACK FRIDAY 2018 catalog Flanco, Altex, eMAG. Cum să nu luați țeapă

Scutaru Cristina / 08 noi 2018 / 08:51 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

BLACK FRIDAY 2018. Black Friday 2018 România se organizează în data de 16 noiembrie 2018. Toată lumea își dorește să cumpere produse la reducere, dar cum ne ferim de țepe?

BLACK FRIDAY 2018. Și pentru că de sfaturi despre cum să prindem cele mai mari reduceri de Black Friday ne-am săturat cu toții, vă propunem o nouă abordare. Vă invităm să ne scrieți, pe baza experienței din anii trecuți, ce întâmplări aveți vizavi de Black Friday 2018. Unde ați găsit adevăratele reduceri? Care au fost produsele cumpărate la super preț? Comentariile dumneavoastră, de la acest articol, sau trimise pe pagina noastră de Facebook ne vor ajuta să ne ferim împreună de țepele de Black Friday 2018.

BLACK FRIDAY 2018. Până atunci, vă povestesc un exemplu clasic de țeapă a la Black Friday petrecut anul trecut în luna octombrie:

Înainte de a vă cumpăra un produs dintr-un magazin, puteți verifica prețurile pe Internet pentru a profita de cea mai bună ofertă.

BLACK FRIDAY 2018 eMAG

Am vrut un mouse Microsoft. Căutând pe Google, am descoperit că la unele magazine costa 110 lei, în schimb ce la Altex, de exemplu, prețul era de 62.77 lei, fiind redus de la 72,99 lei. Toate bune și frumoase, am mers la magazin pentru a-l cumpăra, dar acolo, produsul era afișat, la raft, cu prețul de 72.99 lei. L-am întrebat pe responsabilul de raion care este suma reală și mi-a spus: "cea de pe Internet. Mergeți la casa de marcat și spuneți că este la reducere". Deci, tu, client fiind, trebuie să faci enșpe mii de pași pentru un preț corect.

BLACK FRIDAY 2018 eMAG

Am făcut ce mi-a spus, am ajuns la casa de marcat și vânzătoara mi-a zis prețul mouse-ului: 72.99 lei. I-am zis că pe pagina online Altex este afișat alt preț. Am informat-o că responsabilul de la raft m-a rugat să specific, la casa de marcat, prețul de pe Internet. Într-un final, vânzătoarea a spus: "Pentru a se aplica reducerea, trebuia să rezervați produsul de acasă, dar o puteți face acum, de pe telefonul mobil. Așteptați cam 15 minute pentru ca oferta să devină activă". Și am plecat la plimbare până s-a rezolvat problema. Pe site-ul Altex nimeni nu precizează că pentru a profita de o reducere, trebuie să faci nu știu câți pași. În acest caz, este vorba despre un preț oricum mic, cu o reducere de 14%, dar atenție când vreți să cumpărați produse care costă sume mai mari pentru a nu cădea în astfel de capcane comerciale.

BLACK FRIDAY 2018 eMAG

Și încă un lucru - atunci când cumpărați un produs, verificați pe toate site-urile specializate pentru că, de exemplu, mouse-ul despre care vă povesteam, la eMAG costa doar 43.99 lei.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23