Belgia: Un clovn celebru și-a ucis iubita

Clovn
Clovn

 Autorităţile belgiene au pus miercuri sub acuzare un bărbat - identificat de către mass-media drept un clovn profesionist - sub suspiciunea că şi-a ucis fosta parteneră, a informat agenţia de ştiri Belga, citată de DPA. 

Clovnul şi-a mărturisit fapta, a indicat procuratura pentru DPA, fără a oferi detalii suplimentare despre motivul crimei. "Aşteptăm ca familia să fie informată", a indicat o purtătoare de cuvânt a instituţiei. 

Corpul femeii a fost descoperit, luni, în garajul unei case din satul Ettelgem, în apropiere de Ostend, la 110 km nord-vest de Bruxelles, a precizat agenţia Belga, adăugând că femeia fusese ucisă în noaptea de dinainte. Cei trei copii ai acesteia au fost găsiţi legaţi, dar nevătămaţi. 

A participat la "Belgia are talent" 

Autopsia a indicat că femeia a murit în urma unor răni multiple provocate de un cutiţ, după ce fusese bătută violent, a adăugat Belga. 

Bărbatul, cunoscut sub numele de "Clovnul Tobi", a fost unul dintre concurenţii emisiunii "Belgia are talent", iar în 2011 a fost votat drept cel mai bun clovn din Benelux, potrivit site-ului său. 

Înainte de arestare, suspectul s-a baricadat pe acoperişul unui bloc din oraşul Bredene, situat în apropiere, a precizat sursa citată. 

Un al doilea bărbat a fost arestat în legătură cu această crimă, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel