Bănicioiu, după ce a spus Voiculescu: Un mincinos patologic! Incompetenţă şi indolenţă

Bănicioiu FOTO AGERPRES
Bănicioiu FOTO AGERPRES

Nicolae Bănicioiu îi răspunde lui Vlad Voiculescu, după declaraţiile pe care fostul ministru USR al Sănătăţii le-a făcut în coferinţa de presă de astăzi, dar şi despre ceea ce a spus, anterior, cu privire la cazul Colectiv.

 

"Am cerut demisia după Colectiv, pentru că ministrul de atunci a refuzat să trimită pacienţii în străinătate care aveau, în felul acesta, o şansă să se vindece. Acesta este motivul pentru care am cerut demisia ministrului atunci", declara, într-o intervenţie la Antena 3, Vlad Voiculescu. 

Replica lui Bănicioiu

"Un mincinos patologic! A mintit atunci, minte si acum! Nu a refuzat nimeni transferul in strainatate niciodata, asa cum a mintit el presa atunci, doctorii decid cind un pacient e trasferabil asa cum a recunoscut pina la urma si el. La fel face si acum dand vina pe oricine altcineva - nu sunt spitalele MS , altcineva e de responsabil etc - stim cu totii ca medical MS coordoneaza si spitalele din subordinea administratiilor locale, mai ales in pandemie!

La fel si cu pregatirea spitalelor pe timpul pandemiei - sa nu reusesti sa faci un pat de ATI in plus in 4 luni, sa blochezi toate spitalele tarii pentru ca n ai chef tu sa folosesti spitalele modulare, sa termini tot ce inseamna tratament de cancer asta inseamna incompetenta si indolenta", a transmis Nicolae Bănicioiu într-un mesaj publicat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel