Aura Vasile şi misticismul: Vorbeşte depre legătura PDL cu diavolul, iad şi sabia scoasă împotriva poporului

aura vasile
aura vasile

Deputata PSD Aura Vasile opinează că „legătura celor de la putere cu diavolul este puternică“, iar ei vor să transforme ţara în iad şi îi avertizează pe cei care conduc acum ţara „scoţând sabia împotriva poporului“ că vor ajunge la judecata oamenilor, potrivit realitatea.net.

Aura Vasile critică argumentele celor de la PDL privind reorganizarea teritorială. "Am văzut în aceste zile o minciună repetată la infinit. Preşedintele, Premierul, Miniştrii şi toată oastea cea portocalie nu pregetă în a spune că dacă nu facem opt (musai) judeţe, nu mai primim bani de la Uniunea Europeană. (...) Se spune asta cu o aşa mare convingere încât îţi vine să spui ca pot să fie atunci, mai bine, nu opt, ci doar patru, sau doar unul, că poate ne vin bani şi mai mulţi. De ce să ne zgârcim? Sunt bani gratis şi trebuie sa aibă şi PDL-ul ce cheltui în campania electorală", spune ea cu ironie, într-un comunicat de presă remis NewsIn.

Deputata PSD avertizează că reorganizarea nu se poate decât treptat, în niciun caz până la alegerile locale viitoare, şi sublinază că potrivit legii referendumului este obligatoriu ca cetăţenii să fie consultaţi în legătură cu transformarea judeţelor. "Ca deputat in Parlamentul României, îi amintesc Primului Ministru Emil Boc articolul 109, alin. 1, din Constituţia pe care domniile lor o calcă în picioare: şi îi cer să nu îşi mai dorească să stapânească România şi să încerce să o conducă, încetând să mai fugă de consultarea obligatorie a poporului, acesta fiind dreptul pe care nici măcar domniile lor, care nu sunt veşnice, nu îl pot lua", spune social-democrata.

Citeşte mai multe pe www.realitatea.net

Citeşte şi:

Comisia Europeană: Nu este obligatoriu ca un stat să fie împărţit în regiuni pentru a primi fonduri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel