Atenționare meteo București. Firea: Să luăm în serios

Gabriela Firea
Descriere foto: Gabriela Firea

Este cod galben de ninsori, ploi și vânt puternic, Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a făcut primele declarații cu privire la situația din București. 

"S-a intervenit toată noaptea, s-a intervenit pe arterele principale, pentru ca, astăzi, toți cetățenii bucureșteni, precum și vizitatorii, turiștii, să poată să meargă acolo unde are nevoie. Codul galben s-a încheiat astăzi la 10, dar cu siguranță putem spune că acesta a fost primul episod de iarnă și să luăm în serios toate avertismentele meteorologilor și să fim bine pregătiți."

Trebuie să fim foarte atenți

"În perioada următoare trebuie să fim foarte atenți, să avem stocurile pregătite, precum și utilaje, și operatori manuali, pentru că există riscul, în continuare, a producerii poleiului, de aceea trebuie să intervenim și astăzi, și la noapte, și mâine, chiar dacă nu va mai ninge, există acest risc, prin faptul că va fi vânt și plouă. Trebuie să luați în serios, tocmai pentru a nu se produce accidente sau alte tipuri de incidente", a declarat primarul Capitalei.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25