Asemănări izbitoare între cazul Cioacă și un caz din Marea Britanie de acum 18 ani

Kevin Doherty, din Marea Britanie, este acuzat că și-a ucis iubita, Jane Harrison, în urmă cu 18 ani. El a ascuns trupul ei și, în lipsa cadavrului, a susținut, în tot acest timp, că ea este în viață și a fugit cu un alt bărbat, scrie Daily Mail. Cazul lui Cristian Cioacă, care este acuzat că a ucis-o pe avocata Elodia Ghinescu, în urmă cu aproape 6 ani, pare tras la indigo. Trupul Elodiei nu a fost găsit, iar polițiștul, nu o dată, a spus că avocata ar fi fugit cu un amant

Kevin Doherty s-a apelat după numărul iubitei sale, lăsând impresia că ar fi sunat ea. Cristian Cioacă a spus de mai multe ori că a primit mesaje și cadouri de la avocată, din străinătate. În ambele cazuri, dovezile au fost doar circumstanțiale. Deși au fost declarate moarte, rămășițele lor nu au fost găsite. Daily Mail scrie: "O altă caracteristică deosebită este că acuzarea nu are nicio dovadă că inculpatul a fost responsabil pentru moartea lui Jane Harrison". Afirmația a fost, până de curând, aplicabilă și în cazul polițistului, fiind și principalul motiv pentru care Cioacă a fost liber timp de 5 ani. Cu excepția ultimelor probe din cazul Cioacă, care l-au trimis după gratii, urmărirea penală s-a bazat pe probe circumstanțiale. Ambii acuzați au susținut că victimele ar fi vrut să înceapă o viață nouă. În niciunul dintre cazuri, Interpolul și apelurile publice nu au dus la găsirea celor două persoane "dispărute".

Doherty nu a fost arestat până pe 29 martie, anul trecut. El încă neagă crima. Procesul a fost amânat până joi, 10 ianuarie. Polițiștul Cioacă s-a abătut de la cazul Doherty. El a acoperit petele de sânge din casă, proba importantă în dosar. Pe 5 decembrie, anul trecut, Cioacă a fost arestat. De asemenea, polițiștul neagă crima. Cele două cazuri sunt aproape identice. Mai mult, chiar și victimele seamănă între el și ambele erau mame. Elodia avea un copil, iar Jane doi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel