Beizadeaua Plăcintă - se descurcă singur prin ţări străine, dar are mereu parte de probleme în România

Andrei Plăcintă se descurcă de unul singur prin ţări străine, după cum îl lauda mama sa Sorina Plăcintă, de la vârsta de 13 ani. Se pare, însă, că  ori de câte ori ajunge în România intră în atenţia presei ori, mai nou, a justiţiei.

Tânărul Plăcintă a intrat în atenţia presei prima dată după ce, în aprilie 2008, a devenit membru al Primei Biserici Ateiste, unde a ajuns chiar reverent şi are dreptul să organizeze şi să participe la slujbe în zona localităţii elveţiene Montreux.

De asemenea, Andrei Plăcintă a fost considerat satanist în momentul în care a postat pe Facebook o poză în care purta la gât un medalion sub formă de pentagramă şi alta în care urina pe o troiţă maramureşană. Un gest total immoral şi lipsit de respect faţă de creştini, mai ales că sub poza respectivă a scris ”Asta fac eu cu Dumnezeu”.

Andrei Placinta, troita maramureseana

După ce s-a plictisit să fie ateu sau satanist, Andrei Plăcintă a postat pe internet poze în care simula săruturi cu alţi băieţi, fotografii care tind să demonstreze că are înclinaţii homosexuale.

Andrei Placinta

Cu toate acestea, mama sa, fostul ministrul al Tineretului şi Sportului, actual senator PDL, Sorina Plăcintă, nu a ezitat să vorbească în termeni elogioşi despre fiul ei. "Sunt mândră de fiul meu. Este un băiat independent şi mă bucur că l-am crescut aşa şi prefer să se scrie ce se scrie decât să îl ştiu în ţară şi să i se spună băiatul lui Plăcintă. Copilul meu, adică băiatul meu că deja are 19 ani, a crescut de la 13 ani prin ţări străine şi s-a descurcat de unul singur", a spus ea, anul trecut, ca replică la pozele controversate ale ale lui Andrei Răzvan

Sorina Plăcintă a mers la Poliţie cu maşina Senatului. Pentru „o informare corectă“

În ceea ce priveşte ultimul scandal, Sorina Plăcintă nu a mai vorbit frumos de beizadeaua ei, dar nici nu a criticat-o. Ea a precizat, într-un comunicat de presă, că “Andrei Răzvan este un tânăr responsabil, de 20 de ani. În cazul în care vor fi demonstrate informaţiile prezentate public, el va răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat. Doar ancheta instituţiilor abilitate poate stabili dacă el a acţionat în legitimă apărare sau a comis o greşeală. Cred în justiţie, cred în principiul că legea se aplică tuturor, cu aceeaşi unitate de măsură. Crezul meu în acest principiu reprezintă singura mea implicare politică în acest incident". Senatorul a menţionat că doreşte să facă precizările cuvenite pentru "o informare corectă" a opiniei publice.

Şi parcă tot pentru o informare corectă, dar de data asta a celor care îi anchetează fiul, Sorina Plăcintă a mers ieri la sediul Poliţiei, unde Andrei Plăcintă răspundea întrebărilor anchetatorilor, cu maşina de serviciu cu număr SEN. „Nu este implicată politica în acest caz“, a ţinut totuşi să precizeze.

Sorina Plăcintă a fost şi miercuri la Tribunalul Bucureşti, unde va fi judecată cererea procurorilor Parchetului Capitalei de arestare preventivă a lui Andrei în dosarul dosar în care acesta este acuzat de tâlhărie, loviri sau alte violenţe, distrugere, tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel