Alexandra Copos, prima reacție după condamnarea tatălui: Suntem dispuși să ...

copos dece
copos dece

Fiica lui George Copos a oferit prima reacție oficială, după ce tatăl ei a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor.

Printr-un comunicat de presă remis la două zile după aflarea sentinței, Alexandra Copos transmite că este dispusă să meargă până la CEDO pentru a susține cauza tatălui său.

Iată comunicatul fiicei lui George Copos, publicat de gsp.ro:

Tatăl meu este nevinovat. Aşteptăm motivaţia deciziei pentru a stabili care sunt paşii următori din punct de vedere legal pentru a găsi dreptatea. Vom merge până la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, dacă este cazul. Spunem acest lucru întrucât dovezile administrate în dosar demonstrează clar nevinovăţia tatălui meu.

Este important pentru mine să se facă dreptate în acest caz, astfel încât speranţele pe care mi le-am pus în România să nu moară. Cred că este la fel de important şi pentru generaţia mea.

Tatăl meu se va conforma obligaţiilor stabilite de către instanţă prin aceasta decizie nedreaptă. Este însă profund afectat, pentru că, deşi nevinovat, trebuie să execute o pedeapsă pentru fapte pe care nu le-a săvârşit.

Nu spun acest lucru din dorinţa de a capta simpatia publică dar acesta este adevărul pe care l-a constatat şi Tribunalul Bucureşti, prin hotărârea de achitare.

Pentru mine este greu de înţeles cum din analiza aceleiaşi situaţii de fapt, a aceluiaşi probatoriu, o instanţă judecătorească a pronunţat o hotărâre de achitare, a constatat că tatăl meu nu a săvârşit nicio faptă penală, şi altă instanţă a pronunţat o decizie în totală contradicţie cu prima hotărâre, respectiv o decizie de condamnare la închisoare cu executare.

Sper şi cred că vom reuşi să demonstrăm că faptele penale nu au fost săvârşite şi că decizia pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti este nefondată.

Doresc să comunic că afacerile merg mai departe. Împreună cu soţul meu, Diego Prada, suntem dedicaţi 100% să demonstrăm că şi în România se pot dezvolta afaceri puternice.

Către partenerii noştri ne asumăm că toate angajamentele vor fi îndeplinite şi operaţiunile vor continua ca până acum.

Împreună cu tatăl meu, familia noastră mulţumeşte tuturor prietenilor şi partenerilor de afaceri care şi-au exprimat loialitatea şi sprijinul în ultimele zile cât şi de-a lungul acestui proces care durează de mult prea mulţi ani”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel