Adrian Năstase recomandă un serial TV-VIDEO

adrian-nastase1
adrian-nastase1
Adrian Năstase le-a făcut cititorilor săi o propunere pentru o zi relaxantă. Politicianul le-a recomandat un serial extrem de interesant, după cum bine îl descrie chiar acesta.

Este vorba despre ”House of Cards”, o producție care prezintă unele din mecanismele de comunicare și de decizie din viața politică americană. Cele 13 episoade ale primului sezon au putut fi urmărite începând cu data de 1 februarie 2013. Serialul este o adaptare a serialului cu același nume a lui Michael Dobbs.

”House of Cards” este o dramă politică americană care prezintă povestea lui Francis Underwood, liderul democrat al Camerei Reprezentanților din Congres care, după ce noul președinte îi refuză numirea în postul de secretar de stat – după ce îi promisese această funcție – decide să se răzbune, împreună cu soția sa, pe oamenii care l-au trădat.

Francis Underwood are acces la multe dintre secretele politicienilor și este dispus să își facă dreptate prin orice mijloace. Serialul vă va arăta ce se întâmplă dincolo de jocurile politice sau de conspirații. În rolurile principale, iubitorii acestui gen de producții îi pot vedea pe Kevin Spacey, Kate Mara, Robin Wright și Sandrine Holt. Și pentru că acest serial s-a bucurat de un succes nebun, începând din luna octombrie 2014 va putea fi urmărit, pe micile ecrane, cel de-al doilea sezon.

Merită văzut, după cum bine spune chiar Adrian Năstase pe blogul personal. ”Sunt interesante relațiile dintre Casa Albă și grupul parlamentar democrat (congresmanul de care vorbim – Kevin Spacey – este liderul grupului democrat din Camera Reprezentantilor)”, notează politicianul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel