Adrian Năstase, din nou la mâna a două judecătoare care l-au condamnat în Trofeul Calității

Ioana_Bogdan
Ioana_Bogdan

Adrian Năstase va avea parte la recursul promovat de procurorii DNA la decizia de condamnare cu suspendare în dosarul "Zambaccian" de două judecătoare care l-au condamnat în "Trofeul Calității", scrie Lumea Justiției. Potrivit sursei citate, judecătoarea Ioana Bogdan nu are decret prezidențial de numire la Înalta Curte.

[caption id="attachment_298708" align="alignleft" width="310"] Judecătoarea Ioana Băgdan. Foto: Lumea Justiției[/caption]

Potrivit Lumea Justiției, două dintre judecătoarele care l-au condamnat pe Năstase la doi ani cu executare în dosarul "Trofeul Calității" vor face parte și din completul care va judeca recursul în dosarul "Zambaccian", care va avea primul termen în 8 aprilie.

Este vorba despre judecătoarele Ioana Bogdan și Cristina Rotaru, care la începutul anului 2013 au fost promovate în Completul penal 1 de 5 judecători al ÎCCJ.

Adrian Năstase a fost condamnat în 30 martie, 2012, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru șantaj, acesta fiind nevoit să apaă în fața Completului penal 1, prezidat de vicepreședintele Înaltei Curți, judecătoarea Rodica Aida Popa, din care mai fac parte judecătoarele Ioana Bogdan, Cristina Rotaru, Angela Dragne și Luminița Livia Zglimbea.

Ioana Bogdan a fost recuzată de două ori de  Adrian Nastase

Ioana Bogdan, promovată la Înalta Curte din funcția de consilieră a fostului procuror șef al DNA, Daniel Morar, aceasta a fost recuzată de două ori de fostul premier Adrian Năstase. Avocatul Dan Cazacu  a facut publică informația potrivit căreia judecatoarea Ioana Bogan nu are decret prezidential de numire în funcția de judecător la ÎCCJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel