Adi Minune şi Florin Salam, audiaţi ca martori într-un dosar de tentativă de omor - VIDEO

adi-minune
adi-minune

Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adi Minune, şi Florin Salam au fost aduşi, joi, la Poliţia Capitalei pentru a fi audiaţi, ca martori într-un dosar în care fiul lui Nuţu Cămătaru este acuzat de tentativă de omor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, joi dimineaţă au avut loc 20 de percheziţii în acest dosar, iar 23 persoane au fost aduse cu mandat pentru audieri la Poliţia Capitalei. Acesta a spus că, joi, vor fi aduşi pentru a fi audiaţi şi Adi Minune şi Florin Salam

La percheziţii au participat echipe ale Serviciului de Investigaşii Criminale, Furturi Auto, Omoruri, Criminalistic, de la Sectorul 6 Poliţie şi SPIR.

Christian Ciocan a spus că ancheta vizează un incident petrecut în 19 septembrie, într-un local, unde fiul lui Nuţu Cămătaru l-a înjunghiat pe Naca Marian, zis Italianul, în vârstă de 41 de ani. Acesta a fost internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Adrian Simionescu a fost audiat şi luni în acest caz.

Potrivit unor surse judiciare, citat de Mediafax, Adi Minune le-a spus atunci anchetatorilor că a fost în seara de 19 septembrie în restaurantul în care s-a petrecut incidentul, dar că nu îşi aminteşte exact ce s-a întâmplat.

În acelaşi dosar, anchetatorii l-au audiat recent şi pe Florin Salam, tot în calitate de martor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel