Accident rutier în Norvegia, soldat cu rănirea a 7 români și a unui bulgar

accident_norvegia
accident_norvegia

Un microbuz înmatriculat în Bulgaria a fost implicat într-un accident rutier produs în apropiere de orașul Moss, din Norvegia. În urma accidentului 7 români și un bulgar au fost răniți, informează novinite.com

[caption id="attachment_224843" align="alignleft" width="480"] Sursa foto: novinite.com[/caption]

Potrivit publicației norvegiene Aftenposten, două persoane ar fi fost rănite grav, una fiind transportată la spitalul Ullevaal cu elicopterul, cealaltă fiind dusă cu ambulanța la spitalul din Fredrikstad, notează NewsIn.

Din primele informații reiese faptul că microbuzul înmatriculat în Bulgaria s-a lovit de blocuri de ciment amplasate pentru a semnaliza lucrări de reparații pe o porţiune de drum.

Șeful misiunii diplomatice bulgare de la Oslo, Kiril Dimitrov, a declarat pentru postul de radio Darik că în microbuz se aflau mai mulți români, iar șapte dintre aceștia au fost răniți, doi fiind în stare mai gravă.

Ulterior, Ministerul Afacerilor Externe a precizat pentru NewsIn, că doi dintre cei 7 români răniți în urma accidentului se află în continuare într-un spital din Oslo, fără ca viața vreunuia să se afle în pericol.

”Ambasada României la Oslo a luat legătură cu autorităţile norvegiene pentru a se interesa de starea cetăţenilor români implicaţi în accident. Numai două dintre victime se află în continuare internate într-un spital din Oslo, iar viaţa niciuneia dintre acestea nu se află în pericol. Ambasada României la Oslo ramâne în contact permanent cu autorităţile locale pentru a monitoriza situaţia cetăţenilor români, iar până în acest moment nu a primit nicio solicitare de asistenţă consulară în legătură cu acest caz”, se arată în răspunsul MAE..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel