Accident rutier în Mehedinți pe DN 67, soldat cu rănirea a 15 copii

accident
accident

Un accident rutier, soldat cu rănirea a 15 copii cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani, s-a produs vineri pe DN 67, în judeţul Mehedinţi, după ce un autocar în care se aflau 39 de adolescenţi din Serbia s-a răsturnat, potrivit  Mediafax.

Accidentul a avut loc în jurul orei 11.40, pe DN 67, în satul Luncşoara din comuna Broşteni, unde autocarul înmatriculat în Serbia s-a răsturnat în afara şoselei.

Autocarul înmatriculat în Serbia, în care se aflau 39 de persoane, majoritatea fiind adolescenţi cu vârste între 12 şi 16 ani, care participaseră la un festival în Târgu Jiu, s-a răsturnat după ce şoferul sârb, aflat la volanul autocarului, a încercat să evite impactul cu un autoturism care se afla în faţa sa şi care a vrut să se angajeze într-un viraj la stânga, potrivit şefului Serviciului Poliţiei Rutiere Mehedinţi, comisar Gabriel Lică.

În urma accidentului, 15 adolescenţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, doi dintre ei având răni mai grave, iar restul fiind răniţi uşor. Potrivit medicilor, toţi copiii sunt în afara oricărui pericol.

Ceilalţi pasageri ai autocarului au fost preluaţi de un autobuz şi duşi la sediul Poliţiei Mehedinţi, de unde vor fi preluaţi de un autocar din Serbia.

Cauza principală a accidentului este nepăstrarea distanţei regulamentare faţă de autovehiculul din faţă, iar şoferul sârb este cercetat pentru vătămare din culpă, suține sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel