Vivaldi, lansat oficial. Un nou browser vrea să cucerească internetul

Începând de astăzi avem un nou browser, ca alternativă la mult mai cunoscutele Chrome și Firefox. Se numește Vivaldi și propune o abordare puțin diferită de cea a competitorilor.

Creat de fostul CEO al Opera, Vivaldi este un browser rapid pentru cei care sunt în căutarea unei alternative interesante la Chrome sau Firefox.

Rareori se întâmplă să apară un nou browser de internet care să merite încercat și unul care să poată fi adoptat cu ușurință. Vivaldi, în schimb, bifează toate secțiunile pentru a fi clasificat ca fiind o alternativă mai mult decât decentă pentru orice browser pe care îl folosiți la ora actuală.

În urmă cu câțiva ani, înainte să încerce să atragă un public cât mai numeros, Opera avea un număr semnificativ de utilizatori mai tehnici care știau că au nevoie de o experiență de navigare online cât mai simplă, fără prea multe artificii, dar care să nu implice vreun compromis din partea utilizatorului. Jon von Tetzchner, fostul CEO Opera a pornit de la aceeași premisă anul trecut cu un nou proiect de browser, iar acum, respectiva creație este la versiunea 1.0, gata să fie experimentată de orice internaut.

Intitulat Vivaldi, noul browser este disponibil pentru downloag gratuit de pe www.vivaldi.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel