Viktor Orban: Este important că Timmermans, candidatul lui Soros, a fost torpilat

Viktor Orban, premierul Ungariei, afirmă că Guvernul ungar a reuşit să impună voinţa declarată a ungurilor care au votat în alegerile pentru Parlamentul European, aducând în posturile de conducere a Uniunii Europene oameni care respectă naţiunile şi se opun migraţiei. 

Mare parte din problemele Europei sunt legate de liderii din UE care susţin migraţia, a insistat Viktor Orban în interviul său săptămânal radiodifuzat.

Potrivit premierului ungar, este important că socialistul Frans Timmermans, "candidatul lui Soros (miliardarul american George Soros), a fost torpilat", în timp ce preşedintele Partidului Popular European (PPE) Manfred Weber nu a devenit preşedintele Comisiei Europene pentru că s-a exprimat "într-un mod lipsit de respect la adresa cetăţenilor din mai multe ţări, inclusiv Ungaria".

Viktor Orban a amintit că "occidentalii şi Europa centrală au convenit asupra ministrului german al apărării, Ursula von der Leyen, a treia pe lista Grupului de la Visegrad", şi a apreciat că "acum există o şansă ca preşedinţia Comisiei Europene să susţină o Europă puternică, respectând totodată interesele naţionale".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel