Situație inacceptabilă pentru mai mulți actori din "La bloc". Reacția actriței Tily Niculae - exclusiv

Dragoș Moștenescu, Tudorel Filimon și Emil Mitrache ne-au făcut să râdem ani de-a rândul în celebrul serial "La bloc" de pe Pro TV, dar și pe scenă unde și-acum adună laolaltă o mulțime de spectatori.

Din păcate, chiar dacă fac o mulțime de lucruri frumoase pentru public, din presă aflăm doar despre problemele lor financiare. Nu găsim nimic în plus despre spectacolele și proiectele pe care le au sau despre ropotele de aplauze cu care sunt răsplătiți după fiecare piesă. În schimb, ziarele sunt împânzite de informații privind starea lor financiară, lucruri care nu ar trebui să intereseze pe nimeni. Aproape nimeni nu îi sună pentru a-i întreba ce mai fac și pe ce scene pot fi văzuți de admiratori.

Tily Nicolae, îndrăgita actriță din "La bloc" care a interpretat rolul Roxanei, contactată de DC News, a vorbit despre condiția nefericită a artiștilor. Mass-media îi uită, iar cei mai mulți jurnaliști își aduc aminte de ei doar atunci când se întâmplă ceva rău; uneori mult prea târziu când știrile oricum nu mai contează decât pentru numărul vizualizărilor.

(w670) Tily Nicul

"În primul rând, eu aș spune că acele articole sunt exagerate (n.r. - articolele din presa tabloidă care vorbesc despre problemele financiare ale lui Dragoș Moștenescu și Tudorel Filimon)!

(w670) Tudorel Fi

În al doilea rând aș completa cu faptul că ei nu au câștigat niciodată așa de mult încât să își permită alți 12 ani să trăiască din banii respectivi. Era un fel de tanda pe manda cu cheltuielile: nu câștigau 1000 ron din teatru; să zic că aveau un salariu tăiat de corporatist senior în 2015! Deci cine cunoaște înțelege că nu aveai nici cea mai mică șansă să pui ceva de-o parte!", ne-a spus Tily Niculae.

(w670) Dragoș Mo

CITEȘTE ȘI: Mariana Dănescu, aniversare. Cosmin Crețu: O actriță cu un registru impresionant - exclusiv

Actori umiliți

După zeci de ani de muncă, mulți dintre actorii români sunt tratați așa cum nu ar trebui să se întâmple într-o România normală. Tily Nicolae a comentat și acest subiect pentru DC News.

"Eu am încetat să mă mai gândesc de ce actorii nu sunt tratați cum trebuie pentru că îmi face rău! Îmi văd de viața mea în decență, renunț la proiecte fiindcă nu aduc niciun benefiu pe termen lung și nu vreau ca lumea să mă considere un artist doar că sunt still alive: în presă, teatru, reclame!

Când studiezi (în cazul meu 10 ani actoria la instituții cu profil, exersezi alți 12 pe sticlă), la un moment dat you give up ca să nu te frustrezi inutil! Sunt alți colegi care încă mai speră, cred și se învârt în același cerc vicios!

Lumea, din păcate, să hrănește cu rău de multă vreme! De fiecare dată am zis că dacă am face puțin câte puțin bine cu toții... totul ar fi altfel! Dar pentru cei care vreodată și-au pus probleme vizavi de acești artiști, Nea Popicu și cu Moști le spun așa: Sunt niște luptători și or să iasă ei din impas! Până la urmă cred că 80% din cetățenii României sunt cu datorii căci a afectat multă lume criza! Dar soarele iese întotdeauna pe strada oricui dacă îl și lăsăm să răsară...", ne-a mai spus Tily Nicolae.

VEZI ȘI: Dana Rogoz, amintiri despre "La bloc": Nașterea băiețelul Marianei Dănescu, cel mai emoționant moment

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel