Dana Rogoz, amintiri despre "La bloc": Nașterea băiețelul Marianei Dănescu, cel mai emoționant moment

Mulți tineri au crescut urmărind-o la televizor pe Dana Rogoz în "Abracadabra" și ulterior în "La bloc".

Când a început să joace în sitcomul "La bloc", în 2002, Dana Rogoz (Mimi în serial) avea doar 16 ani. Mărturisește că s-a maturizat odată cu această producție care șase ani de-a rândul a strâns o mulțime de oameni în fața micilor ecrane.

Dana Rogoz, actrița care a făcut parte din echipa "La bloc" încă de la primul episod, a povestit pentru DC News ce-ar fi făcut personajul său astăzi dacă serialul ar fi continuat.

"Personajul Mimi a evoluat în același timp cu mine, cumva "creșterea" mea și a ei erau conectate. Am dat la actorie în același timp și am urmat facultatea, apoi, după ce am avut eu nunta, în episodul special și Mimi s-a căsătorit. Probabil acum Mimi ar fi luat decizia de a face un copil, sau poate chiar ar fi însărcinată", ne-a spus actrița.

(w670)

Dana Rogoz a povestit că au fost multe momente pe care nu le va uita, dar unul se detașează: nașterea lui Mihăiță, fiul îndrăgitei Mariana Dănescu.

"Cel mai emoționant moment din timpul filmărilor a fost nașterea lui Mihăiță, băiețelul Marianei Dănescu, cea care o interpreta pe Lili. Episodul a fost filmat live în timp ce ea chiar năștea în realitate", a mai zis actrița pentru DC News.

"Fanii mei mă pot vedea tot timpul pe blog, danarogoz.one.ro, în două piese de teatru, "Jurnalul lui Adam și al Evei" la Teatrul Godot și "Magie într-un pahar cu apă" la teatrul de pe Lipscani. În prezent repet și pentru alte două spectacole, două comedii", a adăugat Dana Rogoz.

(w670)

Cifrele serialului "La bloc"

"La bloc" a fost un serial TV de comedie românesc regizat în 2002, produs de Media Pro Pictures și difuzat de Pro TV. Filmul era inspirat din umorul românesc, de "scara blocului". Răzvan Andrei, Radu Dragomir și Dragoș Moștenescu s-au ocupat de regie și scenariu. A avut 524 de episoade și a durat a șase ani. Producătorul serialului a fost Andrei Borcea, care a mai realizat și "La Servici", "Fete cu lipici" și "Meseriașii".

VEZI ȘI: Peretele, "o bucurie de spectacol" în care actorii joacă și cântă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel