Mariana Dănescu, aniversare. Cosmin Crețu: O actriță cu un registru impresionant - exclusiv

Mariana Dănescu, îndrăgita actriță din lumea filmului și teatrului, își sărbătorește joi, 28 mai, ziua de naștere.

VEZI ȘI: Peretele, "o bucurie de spectacol" în care actorii joacă și cântă

Mariana Dănescu s-a născut pentru a ne face să râdem. Mulți oameni o știu datorită rolului din "La bloc", unde interpreta rolul soției lui Costel Jurcă - Lili Jurcă. În celebrul serial, cu fiecare replică pe care o ave smulgea câte un zâmbet dincolo de ecran. 

Mariana Dănescu, o actriță cu un registru impresionant

Joi, actrița a primit sute de mesaje din partea prietenilor, colaboratorilor și oamenilor care deși nu o cunosc personal, o apreciează enorm. Printre cei cu care a jucat se numără și Cosmin Crețu. Actorul, contactat de DC News, a vorbit despre Mariana Dănescu.

Am jucat relativ puțintel împreună. Dar, deși am fost ani în șir colegi de grupă, nu uit nici acum șocul pe care l-am avut când am venit să o văd jucând alături de mama mea, cu care era colegă la defunctul teatru Mundi, în "Poate Eleonora", în regia lui Toca. Nicio legătură cu cea pe care o văzusem patru ani în facultate. Concluzia? O actriță cu un registru impresionant!", ne-a spus Cosmin Crețu.

Rugat să ne împărtășească o amintire legată de Mariana Dănescu, Cosmin Crețu ne-a mai zis: "Sincer, Mariana era una dintre cele mai "vii" fete de la noi din grupă. Primul lucru pe care mi-l amintesc este cum ne cânta în clasă un cântec "celebru" în anii ăia - "S-a mărit armata", care recunoștea că ani în șir a crezut că se cheamă, de fapt, "S-a măritat Marta"!".

(w670)

De-o viață pe scenă

Mariana Dănescu a jucat în mai multe filme printre care amintim: "Poker", "Cu dragostea nu-i de glumit", "La bloc", Extemporal la dirigenţie". De asemenea, oamenii care o îndrăgesc au putut să o admire în piese precum "Peretele", "Doctori, femei și alte întâmplări", "Țarul Ivan își schimbă meseria", "Nevestele vesele din Windsor", "Prizonierul din Manhattan" sau "Coada".

(w670)


DC News îi urează "La mulți ani", iar pentru că o astfel de artistă nu poate fi sărbătorită decât prin ropote de aplauze, sunteți invitați să o vedeți pe scena teatrelor unde joacă.

Sursa foto: Alex Trăilă.

VEZI ȘI: Dana Rogoz, amintiri despre "La bloc": Nașterea băiețelul Marianei Dănescu, cel mai emoționant moment

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel