Simona Halep, acuzată că a mimat accidentarea de la Toronto: "E o actriţă slabă"

Simona Halep a suferit teribil din punct de vedere fizic, în finala pierdută dumincă împotriva Belindei Bencic la Toronto. Condusă cu 6-7(5), 7-6(4) și 0-3 în decisiv, numărul 3 mondial a abandonat din cauza durerilor, generând emoţii în rândul fanilor săi. În momentul în care românii priveau cu îngrijorare accidentarea Simonei Halep, comentatoarea postului BT Sport, care a produs meciul în America, a făcut o remarcă revoltătoare pentru cei mai mulţi dintre telespectatori.

Halep, acuzată în direct: "E o actriţă slabă"

Britanica Samantha Smith, fostă jucătoare în circuitul profesionist de tenis, a acuzat-o pe Simona Halep că mimează crampele musculare şi ameţelile, pentru a-şi scoate adversara din ritm, potrivit prosport.ro. Chiar dacă a treia jucătoare a lumii se deplasa extrem de greu pe teren, Samantha nu a fost impresionată, spunând: "Simona Halep e o actriţă slabă".

Vezi și: SIMONA HALEP a făcut anunțul decisiv privind participarea la CINCINNATI 2015

La doar câteva game-uri după comentariul răutăcios al britanicei, Simona Halep a abandonat, explicând că motivele retragerii sunt mai mult decât întemeiate: "Am simţit un pic muşchiul, apoi s-a întins la genunchi. Iar în setul secund m-am simţit foarte rău, crampe stomacale, ameţeală, lucruri de felul acesta. Sunt dezamăgită că a trebuit să mă opresc, nu sunt învăţată să abandonez meciuri şi nu-mi place când se întâmplă. Dar azi a fost prea mult de suportat. Nu era vorba despre accidentarea la picior, nu ea m-a oprit, ci tot corpul, de la căldură".

Comentatoarea TV nu o suportă pe Simona?

Considerată o specialistă de top în lumea tenisului, în trecut colaboratoare a posturilor BBC, Sky Sports, ITV şi Eurosport, Samantha Smith nu se află la prima reacţie de acest gen. Antipatia ei pentru Simona Halep a ieşit la iveală în luna februarie, atunci când constănţeanca evolua în turneul de la Dubai. Samantha a spus că din jocul Simonei reiese faptul că este româncă. După o lovitură ratată de Halep, în sfertul de finală câştigat în faţa Ekatarinei Makarova (6-3, 1-6, 7-5), Samantha a punctat în direct: "A încercat în setul secund o scurtă cum n-am mai văzut niciodată. Mingea nu a avut nici intensitate, nici înălţime. Poate că astfel de execuţii găseşti doar în manualul tenisului românesc".

Citește și: Cutremur la Cincinnati! Jucătoare din top 10 WTA, eliminată în primul tur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel