Oana Stănciulescu, pusă la zid. Rareș Bogdan, reacție virulentă: Vor război, au război

Realizatorul emisiunii "Jocuri de putere" de la Realitatea TV, Rareș Bogdan, s-a arătat revoltat, în emisiunea de joi seară, după ce profesori, jurnaliști și publiciști au semnat o scrisoare prin care cer conducerii PNL să n-o susțină pe jurnalista Oana Stănciulescu ca membră în Consiliul de Administrație al TVR. 

În scrisoarea trimisă către copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, semnatarii se declară șocați că PNL o propune pe Oana Stănciulescu în CA al TVR. Ei o acuză pe jurnalistă că a eroizat "personalităţi de orientare legionară, xenofobă, antieuropeană şi antidemocrată", bazându-și afirmațiile pe o emisiune de la Realitatea TV, din 23 februarie 2016, în care Oana Stănciulescu era invitată și și-a exprimat o opinie. Semnatarii scrisorii au concluzionat: "Vă rugăm să luaţi în considerare, împreună cu organismele de conducere a PNL, retragerea propunerii privind desemnarea doamnei Stănciulescu în importantul forum al TVR". 

Jurnalistul Rareș Bogdan a reacționat în emisiunea sa. Joi, la începutul emisiunii, el a spus "Puteați să mă băgați și pe mine că eu am organizat dezbaterea, am făcut greșeala să organizez o dezbatere. Este inadminisibil ca un om să fie pus la zid pentru delict de opinie. Vor circ, au circ! Vor război, au război!"

Oana Stănciulescu, invitată în emisiunea lui Rareș Bogdan, joi seară, a precizat: "Am învățat că libertatea are un cost și noi l-am plătit și eu sunt dispusă să plătim pentru libertatea de a vorbi și de a spune adevărul". 

Consultantul politic Cozmin Gușă a precizat că semnatarii, 50 la număr, nu vor mai fi invitați la Realitatea TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel