O familie de români a fugit din Norvegia, înainte să-i ia copiii

O familie de români a fugit de Barnevernet din Norvegia. Aveau doi copii dați la școala din Norvegia. Părinții știau de la copii că le fuseseră puse întrebări psihologice la școală.

arnevernet
arnevernet

Într-una din zile, tatăl era la serviciu, mama era acasă și copiii la școală. Mama a văzut pe geam mașina celor de la Barnevernet, o dubă. Doi bărbați au coborât și au bătut la ușă timp de 30 de minute. Femeia și-a sunat soțul, care s-a dus și și-a luat copiii de la școală, apoi s-a dus acasă și-a luat soția și au plecat din țară. 

"A luat două trei-țoale în mână și am plecat direct", a spus bărbatul, la Antena 3, în emisiunea "Sinteza Zilei". El nu a putut să dea mai multe detalii, întâmplarea fiind una recentă, familia încă nu a reușit să-și stabilească o reședință.

"Când am ieșit din Norvegia nu am știut pe unde să ieșim. Odată ce ești vizat, ești pe listă, ți se spune: mulțumesc că ai venit. În orice secundă, ți se poate lua copilul de lângă tine", a spus tatăl celor doi copii. 

El le-a da un sfat părinților din Norvegia: "Să-și pună copiii la adăpost cât se poate de repede. Sunt foarte multe cazuri. Nu se știe când îți bate la ușă ca să-ți ia copiii". 

Bărbatul a mai spus că nimeni nu vorbește nimic în Norvegia despre aceste cazuri, nici măcar presa: "În Norvegia, le interzice, nu le dă voie să dea în presă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel