MUTU, desființat de ADRIAN MARȚIAN: "Un vagabond! Mă punea să îi plătesc prostituatele"

Adrian Mutu este desființat de un patron de club din România, care povestește întâmplări halucinante ce l-ar fi avut ca protagonist pe actualul fotbalist de la Petrolul.

Patronul clubului UTA Arad, Adrian Marțian, îl numește pe Mutu "golan" și "vagabond", care "îşi chema numai prostituate prin camere în Italia şi mă punea pe mine să i le plătesc".

"Bea ca un porc şi fuma ca un nesimţit pachete întregi de ţigări. Nu se prezenta la antrenamente, făcea numai ce vroia el. Iar astea nu vă povestesc din auzite, ci trăite de mine personal, fiindcă stăteam zile şi nopţi întregi împreună.

Despre el apăreau mereu informaţii că a fost în nu ştiu ce bar, că a mers cu femei prin cluburi pe la Paris, iar fotbaliştii erau revoltaţi. Ei se pregătesc şi transpiră, iar Mutu se distra. Asta era realitatea! A şi vrut să-l bată unul dintre jucătorii de culoare, Zubar. L-a luat de gât la un antrenament, unde făcea numai figuri!

Când Ravanelli îi punea la muncă şi crea presiune, lui Mutu nu prea-i plăcea! Un vagabond! Nu-l interesau decât nopţile pierdute şi băutura. Să vă mai zic una: golanul ăsta de Mutu îşi chema numai prostituate prin camere în Italia şi mă punea pe mine să i le plătesc", a dezvăluit Adrian Marțian, într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor.

Vezi și: Adrian Mutu primește o veste neașteptată de la Pițurcă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel