Laura Codruța Kovesi, DNA, despre confiscarea Antena 3

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a vorbit despre confiscarea Antena 3 și decizia judecătorilor în dosarul Telepatia. 

""Antena 3 nu are niciun fel de calitate în acest proces care s-a judecat. Deci nu există nicio dispoziție în hotărârea judecătorească în dosar din care să rezulte că Antena 3 va fi executată. De asemenea, niciun jurnalist, niciun ziarist, niciun formator de opinie care participă la Antena 3 nu a fost implicat în dosar, nu s-a dispus executarea bunurilor sale. Categoric pot să vă spun că această hotărâre de condamnare prin care s-a dispus confiscarea unor bunuri nu are legătură cu libertatea presei. Libertatea presei nu o garantează nici premierul, nici alți miniștri din țara asta. Libertatea presei este garantată de Constituție și de lege. Judecătorii din complet au fost foarte preciși și punctuali cu privite la ce se confiscă, cum se confiscă și cine are atribuții în această confiscare. Este pentru prima dată când vedem categoric într-o minută emisă de un complet de judecată modul în care se va realiza această executare", a spus Laura Codruța Kovesi, la Adevărul Live. 

Procurorul-șef al DNA a subliniat că nu instituția pe care o conduce va ocupa sediul Antena 3, precizând că în dosar nu este vorba despre postul de televiziune, ci despre Grivco, companie în proprietatea căreia se află sediul Antena 3. Clădirea va ajunge la statul român, iar apoi vor exista două variante: ori va fi vândută clădirea, ori va fi închiriată. 

Laura Codruța Kovesi atacă CSM. "Judecătorii au fost linșați mediatic"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel