Întâmplare ieșită din comun: Rromi, snopiți în bătaie de un japonez

Întâmplare ieșită din comun la Roma, relatată de un site din Italia. Cinci tâlhari rromi au atacat un japonez, însă ei nu au știut că îl au în față chiar pe campionul Japoniei la Ju Jitzu, se precizează într-un articol postat pe news24roma.com, potrivit gazetadeitalia.it

Incidentul ar fi avut loc vineri, în apropierea gării Termini, din Roma. Campionul Japoniei la Ju Jitzu, Yoshihiko Kamo, se bucura de vacanţa la Roma şi se plimba liniştit, împreună cu soţia, când s-a trezit înconjurat de cinci rromi.

"Acesta stă nemişcat câteva clipe, până când unul dintre romi încearcă să-i smulgă poşeta soţiei, care se dezechilibrează şi aproape cade. În acel moment, campionul de Ju Jitzu început să se rotească şi să sară dintr-o parte în alta ca şi cum ar fi fost pe arcuri, împrăştiind lovituri puternice în toţi cei cinci romi. Doi dintre agresori au reuşit să fugă. Ceilalţi trei, însă, au ajuns la serviciul de urgenţe al Policlinicii Umberto, iar prognosticul medicilor este rezervat", relatează site-ul citat.

Japonezul a fost arestat, deocamdată, pentru vătămare corporală gravă.

Informația este însă contestată de unii bloggeri italieni care și-au exprimat îndoiala cu privire la autenticitatea evenimentului relatat de sursa citata.

Unul dintre aceștia, David Puente, remarcă faptul că numele citat este identic cu numele ambasadorului Japoniei in Emiratele Arabe Unite care este specialit in Jiu-jitsu.

Cei care contesta autenticitatea informației susțin că, dacă era implicat un membru al corpului diplomatic, știrea exloda pe marile publicații itaiene. Momentan marile site-uri de știri din Italia nu vin cu informații despre acest incident.

Informațiile sunt contestate și de site-ul butac.it, un site care spune că are ca scop declarat demascarea subiectelor inventate de unele site-uri de știri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel