Gușă despre Cristoiu: L-am plătit la timp. Să respecte contractul!

Au apărut tensiuni la Realitatea TV, după ce Ion Cristoiu a publicat două editoriale în Evenimentul zilei, în care ataca postul de televiziune. În replică, Cozmin Gușă, a declarat pentru reportervirtual.ro că așteaptă scuze de la Ion Cristoiu. În caz contrar îi va rezilia contractul.

Ion Cristoiu a publicat două editoriale în Evenimentul zilei, în care  a atacat Realitatea TV, post la care este colaborator permanent. De la apariția primului text, Cristoiu nu a mai apărut la Realitatea Tv.

Cozmin  Gușă a declarat pentru sursa citată că  jurnalistul nu a fost cenzurat niciodată la Realitatea TV și a avut libertate totală de exprimare, deși „în ultima lună, a deviat puternic în opiniile dânsului spre echipa PSD condusă de Victor Ponta și Liviu Dragnea".

Cozmin Gușă și Realitatea TV așteaptă scuzele lui Ion Cristoiu pentru cele scrise în ultimele două zile la adresa Realitatea TV sau, în caz contrar, rezilierea contractului. Însă, atât timp cât contractul este în vigoare, Gușă spune că Ion Cristoiu trebuie să-l respecte și să participe la emisiunile Realitatea TV.

Citește și: Cozmin Gușă, despre prestaţia lui Klaus Iohannis la Realitatea TV

"Despre Ion Cristoiu pot să spun că, alături de colegii mei, și, atenție, la inițiativa lui Rareș Bogdan, l-am pețit, l-am resetat pe toată durata colaborării, l-am plătit la timp de fiecare dată și niciodată nu i-am solicitat, nici eu nici Rareș Bogdan, nici alte persoane din conducerea editorială să susțină sau nu vreo poziție publică", a afirmat Cozmin Gușă.

"Eu și colegii mei suntem mâhniți azi că dl Ion Cristoiu ne înjură public și ne lipește etichete pe care nu le merităm, dar în mod sigur sunt mai mâhnit decât Rareș Bogdan, care vine după o experiență similară cu Mircea Dinescu, pe care de asemenea l-a promovat, a făcut eforturi să-l reimpună la Realitatea TV, reușind să mă convingă cu greu în final, Mircea Dinescu fiind în final o mare decepție care a preferat plata grasă de la TVR.

Vreau să fac câteva precizări: Realitatea TV nu este o televiziune de partid a ACL, așa cum dl Ion Cristoiu invocă într-un mod fals și nedrept, ba chiar pot să spun că am un regret legat de faptul că acțiunile din ultima vreme ale ACL se inspiră doar din inițiativele editoriale ale Realitatea TV.

Pot să am și o constatare: dl Ion Cristoiu, în ultima lună, a deviat puternic în opiniile dânsului spre echipa PSD condusă de Victor Ponta și Liviu Dragnea, lucru pe care nu i l-am reproșat niciun moment și a avut toată libertatea de exprimare, neîngrădită la Realitatea TV. Dacă dl Ion Cristoiu consideră că nu a fost respectat de către noi, este liber să denunțe contractul, dar în niciun caz nu poate să ne anunțe prin intermediul presei că nu mai vine la dezbateri. Atât timp cât este plătit de noi, dl Ion Cristoiu vine la dezbaterile organizate la Realitatea TV atunci când dorim noi și dacă dorim noi, în baza relațiilor contractuale. Dacă nu-i convine această relaționare în care nu este cenzurat deloc, dar trebuie să presteze cu prezența domniei-sale în baza contractului, este liber să plece dar să rețină două lucruri: noi l-am respectat pe toată durata contractului și situația actuală pe care dânsul a conflictualizat-o se poate rezolva cu niște scuze adresate mai ales lui Rareș Bogdan, dar și restului oamenilor de la Realitatea TV cu care a colaborat", a precizat pentru sursa citată Cozmin Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel