Cătălin Tolontan, despre salariul imens. "Mitocănie și ilegalitate. Traian Băsescu îmi face un compliment"

Jurnalistul Cătălin Tolontan a vorbit despre salariul imens pe care-l câștigă ca redactor-șef la "Gazeta Sporturilor". 

Într-un interviu pentru paginademedia.ro, Cătălin Tolontan a declarat: "Chestia cu veniturile nu e doar o presiune, este o mitocanie si o ilegalitate comise de catre statul roman". 

Cătălin Tolontan adaugă că "Tu, ca stat, vii, îți controlezi un cotnribuabil care recunoaște controlul tău, și râzi de el apoi, dai acele informații. Și le dai și într-un fel anume". Jurnalistul a precizat că, în urma impozitului, sancțiunilor și amenzilor date statului, rămâne cu un venit consistent, care este dreptul său și pe care l-a câștigat foarte greu. "Nu cedez statului roman acest drept", a subliniat Cătălin Tolontan. 

Jurnalistul Cătălin Tolontan spune că a fi bine plătit în România, are, potrivit sensului dat de președintele Traian Băsescu, un sens peiorativ. "Se aude culpa pe care o insinueaza vocea sa. (...) Acest bine plătit, care suna ca o insulta în vocea președintelui României, pentru mine este un compliment. Eu îmi doresc să fiu bine plătit, ca oamenii cu care lucrez sa fie si ei bine plătiți, și cred că tu, ca președinte de țară, trebuie să te bucuri atunci când compatrioții tăi sunt bine plătiți", a subliniat Cătălin Tolontan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel