Blue Air, noi rute în 2016. Unde vei putea ajunge și care este prețul unui bilet

Compania aeriană Blue Air va lansa noi rute în anul 2016 care vor fi operate de pe bazele din toată țara.

Orarul de vara 2016 va fi încărcat în totalitate în sistem până la sfârșitul acestei săptămâni, iar biletele de avion vor fi disponibile la cele mai mici tarife, începând de la 27,99 euro*/segment.

Orarul de vara 2016 aduce peste 23 de noi rute Blue Air, atat pentru bazele de operare din Romania, cat si pentru bazele externe din Italia si Cipru.

Vom opera 6 noi destinatii de pe baza din Bucuresti, din Constanta si Sibiu vom opera cate o noua ruta, din Iasi 3 alte noi destinatii externe, din Bacau 2 rute noi, iar bazei din Torino ii vom adauga inca 8 noi rute.

Din 1 iunie 2016 Blue Air va incepe si operarea pe Aeroportul International Cluj-Napoca, de unde vom opera zboruri cu doua frecvente saptamanale catre Dublin si Liverpool.

Adaugarea unei palete atat de mari de rute implica marirea flotei si a numarului de angajati. Flota Blue Air numara in prezent 15 aeronave, iar pana la sfarsitul lunii martie a anului viitor aceasta va ajunge la un numar de 20 de aeronave tip Boeing 737.

In 2015 Blue Air a investit in programe de formare profesionala pentru angajatii din front line si insotitorii de zbor, insa si numarul acestora a crescut considerabil. Departamentele Zbor si cel de Customer Service au fost principalele servicii care au contribuit la cresterea numarului de angajati cu peste 50% fata de 2014, iar in prezent avem peste 750 de angajati.

Cifra de afaceri in 2015 va atinge 200 de milioane de euro, iar numarul de pasageri va depasi 2 milioane.

Mai mult, Blue Air introduce si posibilitatea de conexiune la Bucuresti pentru zborurile interne si internationale, pasagerii inregistrand bagajele la punctul de plecare pana la destinatia finala' a declarat Gheorghe RACARU, Director General Blue Air.

Rute Blue Air:

- din Bucuresti: Barcelona, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Castellon, Catania, Dublin, Florenta, Glasgow, Hamburg, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Lyon, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stockholm, Stuttgart, Torino (Caselle), Valencia

- din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Madrid, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Stuttgart, Torino (Caselle)

- din Cluj – Napoca: Dublin, Liverpool

- din Constanta: Atena, Milano (Bergamo)

- din Iasi: Barcelona, Bruxelles, Koln, Londra, Paris, Roma

- din Larnaca: Atena, Salonic

- din Sibiu: Koln, Stuttgart

- din Torino (Caselle): Atena, Bari, Catania, Ibiza, Lamezia Terme, Londra, Madrid, Menorca, Palma de Mallorca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel