Alegeri SUA: Mesaj VIRAL despre DONALD TRUMP. Internetul a luat foc

Lupta dintre Hillary Clinton și Donald Trump se duce masiv și pe rețelele de socializare în ziua când America își alege noul președinte.

Un internaut a postat pe Twitter un mesaj prin care a atras atenția că există o comparație clară între Donald Trump și Adolf Hitler, unul dintre motive fiind acela că urăște minoritățile. Mesajul a devenit viral în câteva ore și a determinat o serie de ipoteze în rândul persoanelor cu privire la social media. Despre bărbatul care a postat mesajul s-a spus că îi face campanie lui Hillary Clinton sau că este "un ticălos" arogant care vorbește în numele germanilor. Internautul a negat și a spus că totul este fals, scrie BBC.

Postarea sa a dat tonul multor mesaje asemănătoare în care candidatul republican este comparat cu Adolf Hitler.

[citeste si]

Amintim că recent un studiu efectuat de cercetători de la Universitatea Oxford arăta că Donald Trump este mai psihopat decât Hitler.

Psihologul Dr. Kevin Dutton a clasificat trăsăturile psihopatice ale candidatului Republican cât şi alte pesonaje din istorie folosindu-se de un instrument psihometric, Psychopathic Personality Inventory – Revised (PPI-R), potrivit The Independent.

Scorul lui Trump este de 171 cu două puncte mai mult decât Adolf Hitler. Saddam Husein a obţinut cel mai mare scor, 189, în timp ce Hillary Clinton a obţinut scorul de 152.

Pentru stabilirea scorului se analizează mai multe trăsături ca de pildă: neînfricare, răceala, egocentrismul, duritatea, încrederea în sine, carisma, lipsa de onestitate, deficitul de empatie şi conştiinţa.

Trump l-a depăşit pe Hiter la factori precum influenţa socială şi dominanţa fără teamă pe când Hitler era stapânit de egocentrism machiavelic şi sânge rece.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel