Zăpadă de cinci centimetri, la Poiana Braşov

Poiana Brașov
Poiana Brașov

Staţiunea Poiana Braşov a fost acoperită cu un strat de zăpadă de aproxmativ cinci centimetri, în urma ninsorilor din cursul dimineţii, la ora transmiterii acestei ştiri în zonă continuând să ningă abundent.

Potrivit meteorologului de serviciu, Eugen Mitrea, de la Centrul Meteorologic Transilvania - Sibiu, citat de Mediafax, în cursul zilei de sâmbătă şi în noaptea de sâmbătă spre duminică va continua să ningă la peste 1.700 de metri altitudine.

La Vârful Omu, stratul de zăpadă măsoară şase centimetri şi se înregistrează temperaturi de minus 7,8 grade Celsius şi minus 11,7 grade Celsius. La Bâlea, stratul de zăpadă este de trei centimetri, iar temperaturile pentru sâmbătă se încadrează între minus 2,5 şi minus 7,7 grade Celsius. În zona Braşovului, temperaturile din următoarele zile vor fi între zero grade Celsius în cursul nopţii şi dimineţii, cu brumă şi ceaţă şi plus 14-15 grade Celsius în timpul zilei.

"În cursul zilei de duminică, vremea va rămâne închisă şi rece. De luni, va fi un proces uşor de încălzire şi va urma o săptămână frumoasă, dar rece seara şi dimineaţa", a spus sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel