Vrei să cumperi de pe Amazon de Black Friday? Ce trebuie să știi înainte

Black Friday este fără doar și poate cel mai mare eveniment de reduceri al anului, iar luna noiembrie este momentul în care putem avea parte de niște prețuri foarte bune.

Amazon este cel mai mare magazin online din lume, iar ofertele de Black Friday găsite pe site-urile sale nu lipsesc. Compania livrează anumite produse și în România, așa că românii pot profita de oferte extraordinare dacă sunt depun puțin efort pentru a le obține, mai ales de Black Friday.

Este important de știut că Amazon are site-uri atât pentru Statele Unite, cât și pentru Marea Britanie, Germania, Franța, Italia sau Austria. Astfel, dacă nu găsiți un produs pe varianta americană, puteți căuta, cu ajutorul traducerii, pe celelalte site-uri din Uniunea Europeană.

Un alt aspect care trebuie menționat este faptul că Amazon percepe taxe de livrare. Un produs de 150 de dolari poate costa mai bine decât dacă l-ați cumpăra local de Black Friday, dar taxele de livrare pot adăuga o altă sumă importantă prețului. De exemplu, livrarea unui televizor TCL de 113 euro de pe Amazon.com va costa alți 98 euro, dublându-i astfel prețul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel