Vezi decizia lui Dumitru Dragomir după arestarea lui Becali

DumitruDragomir
DumitruDragomir

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, se pare că s-a speriat de condamnarea lui Gigi Becali și a decis să ia o măsură radicală în ceea ce-l privește. Acesta a dclarat, marți, că va apărea mai rar în presă de acum înainte. "Pentru că dacă apari des e imposibil să nu greşeşti, să nu spui ceva. Iar ziariştii sunt mai mulţi decât şobolanii în Bucureşti", a declarat prețedintele LPF.

"Gigi Becali aţi văzut că era în prim-planul tuturor televiziunilor, era de neatins. E, răutatea omenească l-a distrus, chiar dacă el a făcut atât de mult bine. Şi atunci, începând de azi, şi eu voi apărea destul de rar pe la televizor. Pentru că dacă apari des e imposibil să nu greşeşti, să nu spui ceva. Iar ziariştii sunt mai mulţi decât şobolanii în Bucureşti. Sau să fac altă comparaţie, mai mulţi decât zidarii în Bucureşti. E o meserie frumoasă asta de ziarist, jigneşti pe toată lumea şi nu se întâmplă nimic. Şi atunci mă feresc să nu mă ia în primire şi pe mine, că şi eu am gură mare", a spus Dragomir. În opinia lui Dragomir, Gigi Becali va face aproximativ 60 la sută din cei trei ani de închisoare.

Preşedintele LPF a mai declarat că îl va vizita pe Gigi Becali la penitenciar. "Mai târziu am să încerc să mă duc până la el. Nu am cu ce să îl ajut, el se ajută singur prin tăria pe care o are. Nu mă duc cu tablele că nu-mi dă voie. Acolo stai în spatele unei perdele sau a unei mese. O să îi spun să fie tare că atunci când o să iasă tot el este. Gigi Becali cade în picioare, sănătatea să îl ajute. Pentru că după 2-3 luni poate să îi dea domnul preşedinte (n.r. - Traian Băsescu) o graţiere, dacă nu, peste un an şi jumătate vine alt preşedinte şi s-ar putea să îi dea ăla", a afirmat președintele LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel