Valentine's day 2019. Top superstiții de Ziua îndrăgostiților

Valentine's day
Valentine's day

Valentine's day 2019. De secole, au existat mituri și superstiții despre dragoste, creând o mulțime de idei încântătoare în jurul Zilei Îndrăgostiților.

Valentine's day 2019. Iată o colecție cu cele mai populare superstiții și mituri ale Sfântului Valentin.

Valentine's day 2019. Acestea sunt în principal legate de persoanele singure, care cred că anumite activități sau lucruri le vor aduce noroc pentru acel an.

  • Prin tradiție, o fată trebuia să se căsătorească cu primul bărbat eligibil pe care l-a întâlnit de Ziua Îndrăgostiților.
  • A fi trezit de un sărut, de Ziua Îndrăgostiților, este considerat noroc.
  • Unii ar putea crede că păsările nu au nimic de-a face cu romantismul, dar, de fapt, legenda spune că, dacă o femeie va arunca o pasăre în aer pe 14 februarie, ea va prezice tipul de bărbat cu care se va căsători.
  • În ziua de 14 februarie, dacă o fată a văzut o bufniță, nu se va căsători niciodată. Nu este bine pentru fete.
  • În cazul în care o persoană se gândește la cinci sau șase nume considerate a fi partenerii de căsătorie potriviți și răsucesc tulpina unui măr în timp ce numele sunt recitate, atunci se crede că eventualul soț va fi cel al cărui nume a fost recitat în momentul în care tulpina s-a rupt .

Valentine's day 2019. Fiul lui Venus trezește sentimente de dragoste cu săgețile sale magice. Astăzi, imaginea Cupidonului acoperă cărți, cutii pentru bomboane și multe altele.

VEZI ȘI Valentine's day 2019. Ce face Andreea Bănică de Ziua îndrăgostiților

Valentine's day 2019. Darul tradițional al trandafirilor roșii poate fi atribuit lui Venus. Zeita romană a dragostei și a frumuseții preferă trandafirii.

  • Dacă primești trandafiri roșii de la iubitul tău, de Ziua Îndrăgostiților, te iubește.
  • Trandafirii galbeni semnifică gelozia.
  • Dacă primești o plantă de cactus de la prietenul tău, semnifică o ceartă, conform superstițiilor.
  • În unele țări, o femeie tânără poate primi un obiect vestimentar de la un potențial pretendent. Dacă darul este păstrat, înseamnă că a acceptat propunerea sa de căsătorie.
  • În cazul în care un măr este tăiat în jumătăți, numărul de semințe găsite în fruct va indica numărul de copii pe care îî vei avea.

CITEȘTE ȘI VALENTINE'S DAY, mesaje 14 februarie 2019. SMS de Ziua Îndrăgostiților


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26