EXCLUSIV  Valentine's day 2019. Ce face Andreea Bănică de Ziua îndrăgostiților

Andreea Bănică
Andreea Bănică

Valentine's day 2019. Pe 14 februarie, îndrăgostiții din toată lumea sărbătoresc Valentine's Day.

Valentine's day 2019. Valentine's Day, Sfântul Valentin sau Ziua Îndrăgostiților, așa cum mai este cunoscută, se sărbătorește în fiecare an pe data de 14 februarie, iar anul acesta, în 2019, va cădea într-o zi de joi.

Valentine's day 2019. Dc News a dorit să afle, în exclusivitate, ce semnificație are ziua de 14 februarie pentru una dintre artistele autohtone, Andreea Bănică.

Valentine's day 2019. "Pentru noi, este o zi ca oricare alta, suntem la fel în fiecare an. Nu este nimic diferit. Dacă avem chef să ieșim în oraș, ieșim la o cină, dacă nu, nu. Evenimente sunt în perioada de Ziua îndrăgostiților. Fiecare e liber să sărbătorească cum dorește. La fel este și de Dragobete. Nu am nimic cu nicio sărbătoare internațională, nici cu cea românească", ne-a mărturisit artista. 

Valentine's Day, omagiu adus iubirii

Valentine's day 2019. Valentine's Day este o zi dedicată dragostei și romantismului, cuplului, îndrăgostiților, este un omagiu adus iubirii. Această sărbătoare își are propriile simboluri și implică declarații de dragoste siropoase, flori, în special trandafiri roșii, bomboane de ciocolată, inimioare de pluș, baloane inscripționate cu mesaje, scrisori de dragoste.

Valentine's day 2019. Totodată, Valentine's Day este ziua preferată când se celebrează căsătoriile de probă, dar și ziua când cele mai multe femei sunt cerute în căsătorie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29