Val de ironii după poza cu poate cea mai adâncă groapă din Bucureşti. "Nicuşoareeee!" "E ocupat cu apa caldă"

Val de ironii la adresa administraţiei conduse de către Nicuşor Dan, după ce un bucureştean a pus pe un grup o poză cu o groapă uriaşă de pe o stradă din Bucureşti.

Un bucureştean a postat pe un grup de Facebook o fotografie cu ceea ce are şanse să fie cea mai adâncă groapă care a apărut pe străzile Capitalei, în această primăvară, în mandatul lui Nicuşor Dan. Dar ce spunem groapă, la cum arată i se poate spune cu uşurinţă crater. Fotografia cu imensa groapă din care e practic imposibil să mai ieşi cu maşina întreagă dacă ai ghinionul să dai în ea a stârnit numeroase reacţii şi ironii ale bucureştenilor. 

"Aveți grijă. LIDL Baicului Heliade între vii lângă trecerea de pietoni, e mare cât un Tico", a scris un bucureştean pe grupul "Info Trafic Bucureşti şi Ilfov", ataşând fotografia cu imensa groapă în care intră şi roata de tractor, atât e de mare. 

Iată şi comentariile care au urmat: 

"Nicuşoareeeeee!", a scris cineva.

"E ocupat cu apa caldă", a răspus altcineva.

"Am lasat msj, am trimis pe message am sunat ciuciu"; "Pare ca incep sa se depuna jerbe de flori. Foarte frumos gest"; "Mai este una pe Vergului. de cateva luni.La anu' si la multi ani!"; "Rip caseta de direcție", sunt câteva dintre comentariile care au urmat. Iar un alt bucureştean i-a dat tag chiar lui Nicuşor Dan... Fără răspuns însă din partea edilului până la publicarea acestei ştiri.

Iată şi postarea: 

Şi Val Vâlcu a comentat subiectul strategiei lui Nicuşor Dan privind infrastructura rutieră

Jurnalistul Val Vâlcu a atras atenția că primarul Capitalei, Nicușor Dan, vrea să rezolve problema traficului din București prin îngustarea spațiului pentru mașini și asigurarea unei benzi exclusiv pentru transportul în comun, totul în condițiile în care autobuze, tramvaie și troleibuze sunt puține, iar bani pentru altele noi nu au fost prevăzuți în Buget. 

"Te aduc cu picioarele pe pământ sau mai precis într-o groapă. Gropișor Dan, că vorbeați de părul lui Cioloș, că și-a lăsat Cioloș freza pe ochișori... Da Gropișor Dan, domnule, i-a trecut bugetul, n-are bani pentru tramvaie, se plângeau, sunt prea puține tramvaie și autobuze, dar pune bandă pentru autobuze. Deci îți ia o bandă din trafic, îi înghesuie.", a introdus informația jurnalistul Val Vâlcu.

"Asta e o nebunie. A încercat-o și Firea și ajunsese coada până la Săftica, vorbesc serios.", a intervenit imediat Bogdan Chirieac.

Citeşte aici: Planul lui ”Gropișor” Dan pentru traficul din București. Chirieac: Va fi un scandal monstru

Mircea Badea a făcut vedetă o altă groapă, pe care a botezat-o "Virgil"

Realizatorul TV Mircea Badea a vorbit la „În gura presei” despre „ce mai face Virgil” - groapa din Calea Victoriei pe care a botezat-o și pe lângă care trece în fiecare zi.

„Am și glumit de mai multe săptămâni deja pe tema a trei gropi. De una vă zic. E un gropălău acum pe Calea Victoriei... Am botezat groapa respectivă Virgil și trec în fiecare zi pe acolo să văd ce mai face.”, a adăugat Mircea Badea. Miercuri, când a văzut „groapa Virgil”, a aflat că „era bine, din ce în ce mai mare. Crește ca Făt-Frumos! Zici că e o floricică pe care o udă cineva și dintr-odată, ditamai cactusul!”, povestea, la Antena 3, Mircea Badea.

Ulterior, acesta a anunţat că groapa a fost astupată. „Apropo de Nicușor Dan, trebuie să spunem că groapa Virgil a fost astupată. Am suferit... Nu mi-a venit să cred! După atât timp, groapa mea preferată a fost astupată. Am vorbit mult despre ea”, a spus Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel