Unde va lucra Berbeceanu, fostul comisar-șef al BCCO Alba

berbeceanu
berbeceanu

Fostul comisar-șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Alba, Traian Berbeceanu, va ocupa un post în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara.

Berbeceanu va lucra la IPJ, în conformitate cu pregătirea sa profesională și restricțiile impuse de instanța de judecată, ținând cont de faptul că ofițerul de poliție este anchetat într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT, potrivit Agerpres.

Fostul comisar a fost pus la dispoziția Inspectoratului General al Poliției Române pe timpul anchetei, iar mai apoi repartizat la IPJ Hunedoara.

”În perioada următoare, comisarul șef Traian Berbeceanu va activa pe o funcție corespunzătoare pregătirii sale profesionale și care va ține cont de restricțiile stabilite de instanța de judecată. În acest moment, ofițerul de poliție nu este repartizat pe niciun post, o decizie urmând să fie luată de conducerea IPJ”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Nițu.

În ziua eliberării sale din arest, pe 26 noiembrie, Traian Berbeceanu a spus că își dorește în continuare să lucreze în cadrul Poliției Române, deși are unele dezamăgiri. Berbeceanu a părăsit închisoarea printr-o decizie a Înaltei Curți, care a respins solicitarea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare preventivă.

Traian Berbeceanu a fost schimbat din funcția de comisar-șef al BCCO Alba în luna octombrie, după ce a fost arestat preventiv. Procurorii DIICOT îl acuză de sprijinirea unui grup infracțional nestructurat și favorizarea infractorului, într-un dosar de evaziune fiscală cu produse petroliere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel