Un nou jucător politic. Calcule pentru prezidențiale

sah
sah

Un deputat, care a lucrat cu Dinu Patriciu, Sorin Oprescu, Crin Antonescu și Dan Diaconescu își înființează un partid politic. 

Deputatul Cornel Comșa, fost lider județean PP-DD Alba, și-ar fi înființat propriul partid, pe care l-ar fi înregistrat la OSIM. S-a speculat că partidul ar fi un motor electoral pentru candidatura lui Sorin Oprescu. Cornel Comșa a declarat, însă: "Nu am niciun motiv să pierd timp prețios din viață construind ceva pentru vreun lider politic de notorietate, construiesc acest partid pentru oamenii de calitate din România, care se uita scârbiți la actuala clasă politică. În mod realist, ținta noastră sunt alegerile locale din 2016. În mod ideal, dacă vom reuși să creștem suficient în următoarele 6 luni, vom propune un candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie", scrie stiripesurse.ro

Deputatul Comșa a explicat că partidul este în fază incipientă. 

Fostul PPDD-ist a mai subliniat că "alegerile europarlamentare care urmează vor dovedi exact care mai este tracțiunea partidelor politice actuale în România, și veți vedea că, la o prezență de 25% din electorat, peste 80‎% din populație nu se mai consideră reprezentată. Partidul pe care îl înființez va fi al nostru, al celor 80% care nu mai cred nici în PSD, nici în PNL, PDL sau surogatele acestora". 

VEZI și: Un nou jucător politic. Ce PARTID tocmai s-a LANSAT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel