Un britanic, pentru Boc: "Eminență, când ne asfaltați strada?"

un-britanic-ii-scrie-lui-boc-eminenta-cand-ne-asfaltati-strada1376893963
un-britanic-ii-scrie-lui-boc-eminenta-cand-ne-asfaltati-strada1376893963

Un cetățean britanic, care locuiește de câteva luni în Cluj, îi atrage atenția primarului Emil Boc, printr-o sesizare, asupra străzii neasfaltate. El i se adresează primarului Boc cu "Eminență", iar răspunsul de la Primăria Cluj-Napoca este simplu: nu vă putem asfalta strada pentru că este privată. 

Iată sesizarea britanicului către Emil Boc, citată de citynews.ro:

"Domnule primar, Eminenţă, locuiesc de câteva luni în frumosul dvs oraş pe strada Galaction Liviu Munteanu în Făget; doresc să vă întreb dacă aveţi în vedere modernizarea acestei străzi în prezent fără asfalt, construirea de trotuare şi asigurarea canalizării? Este neplăcut pentru rezidenţi şi turişti să treacă printr-un permanent nor de praf şi noroi, periculos pentru copii să circule pe stradă (neexistând trotuar) şi greu de suportat mirosul foselor prezente din cauza lipsei canalizării. Este un cartier foarte frumos, cu puţină bunăvoinţă poate deveni şi mai frumos. Mulţumesc Eminenţă, vă doresc o zi bună, William Wallace".

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au declarat că municipalitatea nu poate interveni pe strada respectivă, deoarece este una privată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel