S-a certat cu un deputat PDL și a murit

militaru
militaru

La 63 de ani, un bărbat din Gorj a murit, duminică, la câteva minute după ce a avut o discuţie cu deputatul PDL, Severus Militaru, candidat pentru un nou mandat la Camera Deputaţilor, care venise la poarta sa în campanie electorală.

Bătrânul din comuna Mătăsari aştepta recalcularea pensiei şi era supărat pe întreaga clasa politică. Politicianul spune că nu are ce să-şi reproşeze şi că a rămas şi el uimit de cele întâmplate.

După vizita deputatului Severus Militaru, aflat în campanie electorală, bătrânul a făcut infarct. El a fost dus cu ambulanţa la spital, însă doctorii nu au mai putut face nimic pentru el.

 Deputatul PDl spune că nu are ce să îşi reproşeze şi că a fost şi el uimit să afle că bătrânul a murit, după c eplecase la o altă locuinţă pentru a-şi continua campania electorală.

 "Bătrânul era supărat că intrase la pensie, lucrase în domeniul mineritului şi acum aştepta recalcularea pensiei. I-am explicat frumos, el era foarte agitat, foarte supărat pe toţi politicienii, dar eu făcând campanie din poartă în poartă pe mine şi-a vărsat năduful (...) Văzând cât era de agitat, l-am salutat şi am plecat, iar apoi am auzit că i-a venit rău...la vreo 5-10 minute după ce am plecat", a declarat Severus Militaru, la România TV.

 Deputatul PDL a precizat că omul era foarte agitat. "I-am spus să nu se mai agite, să o ia încet. Este păcat de faptul că contracandidaţii mei, pentru că ştirea a plecat de la ei, se folosesc de necazul oamenilor pentru a face campanie electorală", a mai spus Militaru.

 Purtătorul de cuvânt al ARD, Traian Ungureanu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări, că nu are informaţii despre acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel