Un bărbat a fost ucis şi un altul rănit într-un incident armat la Copenhaga

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost împuşcat mortal în Copenhaga în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, informează DPA.

Incidentul a avut loc în Christiania, un cunoscut cartier hippie din capitala daneză, transmite Agerpres.

Un alt bărbat, în vârstă de 31 de ani, a fost de asemenea împuşcat şi este grav rănit, potrivit agenţiei de presă Ritzau şi postului public de radio danez, care citează surse din poliţie.

Nu este clar dacă atacatorul a ales victimele în mod intenţionat sau a acţionat aleatoriu. Deocamdată nu există informaţii referitoare la motivaţia atacului. 

Zilele trecute un bărbat înarmat a tras asupra unui loc de joacă dintr-un parc din Marea Britanie. Mai multe familii se bucurau de vremea însorită din parcul Dainewell din Sale, Greater Manchester, liniștea fiindu-le perturbată de o mașină Nissan albastră, care s-a apropiat de parc. 

Unul dintre martori a relatat cum un pasager al autoturismului a coborât lângă mașină și a început să tragă asupra copiilor și persoanelor care se aflau la acel moment în parc. Suspectul a părăsit locul tragerii imediat după, părinții și copiii fiind în acel moment speriați, fugind pentru a-și salva viețile. Mai mulți martori s-au declarat uimiți de faptul că nici unul dintre gloanțe nu au atins pe nimeni. 

”Era o seară superbă de vară. Am văzut mașina albastră venind spre parc. Un tip a deschis ușa și a tras de două ori”, a relatat un martor. 

”Copiii din parc au început să țipe, aveau vârste aproximativ între 9 și 14 ani. Este un parc chiar liniștit. Copiii se duc acolo pentru că este sigur. Până acum. Devine periculos prin împrejurimi”, a spus alt martor. 

Cei care locuiesc în apropiere spun că au auzit focurile de armă trase în parc. 

”Eram în grădină și am auzit 2 împușcături. M-am speriat și m-am lăsat jos. Partenerul meu mi-a zis lasă-te jos, se aude o armă. Am fugit înăuntru. Pe geam am putut să văd un Qashqai albastru”, a spus un rezident al imobilului apropiat de parcul unde s-a petrecut incidentul armat. 

Poliția a pornit o investigație și a trimis în zonă mai multe patrule, pentru siguranța locatarilor, dar și pentru a prinde atacatorul în caz că se întoarce. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel