Traian Remeș, de nerecunoscut la ieșirea din închisoare

Fostul ministru al Finanțelor din guvernarea țărănistă, Decebal Traian Remeș,  a fost eliberat, marți, din închisoare, după ce a efectuat o treime din pedeapsă. La ieșire de pe poarta penitenciarului, acesta era de nerecunoscut, purtând o barbă de călugăr, dar  și puțin slăbit. 

Decebal Traian Remeş a fost  condamnat la trei ani de închisoare în dosarul "Caltaboşul". Acesta a fost pus în libertate, marți,  după ce a ispăşit un an din pedeapsă, iar  Tribunalul Maramureş i-a admis definitiv cererea de eliberare condiţionată.

Acesta era de nerecunoscut la ieșirea din penitenciar. Cu o barbă de călugăr, Remeș se părea că a fost abandonat și de familie. Fostul ministru a fost recuperat de soție la circa un kilometru de la poarta închisorii,  întâlnirea dintre cei doi fiind rece, fără îmbrățișări.

Decebal Traian Remeş era  încarcerat din 25 februarie 2013 la Penitenciarul Baia Mare, iar la jumătatea lunii ianuarie a cerut să fie eliberat condiţionat, motivând că are peste 60 de ani şi a ispăşit o treime din pedeapsă.

Judecătoria Baia Mare i-a admis cererea de eliberare condiţionată, dar procurorul DNA din acest dosar a făcut recurs, acesta fiind respins de marți de magistrații Tribunalului Maramureș.

 În dosarul "Caltaboșul",  fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Mureşan,  a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Acesta se află în închisoare din mai 2012, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la şapte ani de detenţie într-un alt dosar, în care a fost judecat pentru deturnare de fonduri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel