Culmea ipocriziei: Tapalagă o apără pe Pora, atacând "publicul visceral" de la Antena 3, RTV și Realitatea

Dan Tapalagă a inițiat ”un mic protest și un apel la solidaritate” pe pagina sa de Facebook, după ce Andreea Pora a fost făcută ciocănitoare de către Gigi Becali, în studioul România Tv. Editorialistul Hotnews.ro o asigură pe Pora că mulți cititori vor fi alături de ea și o vor susține prin Like-uri, luptând astfel împotriva becalizării televiziunilor de știri. Tapalagă face apel la compasiunea pentru femeile agresate verbal, indusă publicului de fraza ”știu că multora le este greu să ridice un deget în apărarea unei femei”.   Indirect, Tapalagă o critică pe Laura Chiriac, moderatoarea emisiunii din care a plecat Pora, considerată prea indulgentă cu derapajele invitaților.

Tapalagă acuză RTV, Realitatea TV, Antena 3  că setează standarde care exclud orice urmă de decență.

”Pana la urma te-ai vazut nevoita sa te ridici si sa pleci din emisiuni cand ai constatat ca toti din platou salivau de placere, savurau un moment de o grosolanie care-i obligau, pe barbati cel putin, sa ia atitudine. Nu aveai ce cauta acolo din capul locului. Ce sa discuti cu alde Codrin Stefanescu si Gigi Becali?”, scrie Tapalagă, pe hotnews.ro.

În buna tradiție a  presei cotroceniste,  Tapalagă solicită sancțiuni din partea CNA la adresa concurenței, lucru pe care nu l-a făcut atunci când Radu Banciu, la B1 Tv, folosea termeni mult mai duri la adresa unor personalități publice sau chiar a femeilor, în general. De altfel, și Tapalagă jignește milioane de oameni, considerând publicul Antena 3, RTV și Realitatea drept unul visceral și resentimentar, la care nu fac priză rațiunea și argumentele. ”Tu inca mai crezi ca poti trezi ratiunea intr-un public visceral, dresat de televiziuni sa nu mai gandeasca ci sa simta. Acestui public resentimentar nu poti sa i te adresezi rational.  Acest public s-a obisnuit sa urasca din toata inima, sa adere entuziast la prostii propagandistice, dar nu sa gandeasca”.

Evident, cu aceeași frază ar putea critica și  ARD, pentru că îi îndeamnă pe oameni să voteze cu inima, nu cu creierul, dar, firește, tapalagă nu o face. În schimb, oferă soluția: internetul, unde manipulările nu sunt posibile, fiindcă orice scenariu se demontează în două minute.

Vezi de la ce a plecat scandalul dintre Pora și Becali

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel