Stareța Mănăstirii Voivozi Bihor, acuzată de tortură aplicată măicuțelor

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Acuzații grave la adresa stareței Mănăstirii Voivozi Bihor pentru corecțiile  aplicate de aceasta asupra  măicuțelor, care seamănă chiar cu tortura. Potrivit PRO TV, femeile erau bătute cu furca, înjurate, obligate să muncească desculțe, printre altele, spun apropiații lor, dar și localnicii din zonă.

 Două dintre măicuțele de la această mănăstire deja au fugit, iar o a treia este dispărută, conform Știrilor Pro TV. Elena Pintea, în vârstă de doar 29 de ani, este de negăsit de cinci luni de zile.

 Mama sa, Aurica Pintea, a povestit că fiica ei era chinuiă în ultimul hal și îi acuză pe cei de la mănăstire că încercau să îi facă rău Elenei, pentru a lua pensie de handicapați de pe urma ei. Și sora Elenei a auzit povești de la măicuțe conform cărora stareța le abuza.

 "Acolo o bateau, o chinuiau, o data a vrut sa-i bage mana in tocatorul de sfecla. Eu cand am dat-o era sanatoasa si cred ca acolo i-au facut un tratament, i-au dat medicamente, ca sa poata s-o declare handicapata si sa ia bani dupa ea", a povestit Aurica Pintea.

 Se pare că Elena și o prietenă au fugit de la mănăstire, ajutate de o cunoștință căreia i s-a făcut milă de ele.

Stareța Maica Teodora, nu este la prima abatere de acest fel. Ea a procedat la fel și cu măicuțele de la o mănăstire din Alba, unde a slujit înainte. Maica Teodora nu a vrut să comenteze acuzațiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel