Soția unui senator, lovită de mașină pe trecerea de pietoni

Sursa foto: Antena 3
Sursa foto: Antena 3

Soția senatorului Vergil Chițac a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, în Constanța.

"Luni dimineaţa, la ora 7.00, soţia mea a fost accidentată pe trecerea de pietoni de la Şcoal 23 de pe Str. Dezrobirii. Un şofer neatent a intrat în ea, provocându-i multiple răni şi contuzii la cap şi pe tot corpul. Sigur că nu are nici o scuză, însă explicaţia şoferului a fost că nu a văzut-o. Spre meritul lor, cei de la SMURD au venit rapid şi au dus-o la UPU, unde am găsit-o şi eu.

Discutând cu poliţiştii, am aflat că mai erau câţiva accidentaţi în situaţii similare. Zilnic, în oraşul nostru (n.r Constanța), mai ales în dimineţile când încă e întuneric, se întâmplă astfel de grozăvii din cauza proastei iluminări a trecerilor de pietoni.

"Câţi oameni mai trebuie să sufere sau să moară?"

În ultimii ani, în zona aceea, au avut loc numeroase accidente, din care 4 au fost fatale. Se impune de urgenţă iluminarea corespunzătoare a trecerilor de pietoni. Stau, totuşi, şi mă întreb de ce, în ciuda atâtor accidente, nimeni din primărie sau de la poliţie nu a analizat şi reparat această deficiență. Câţi oameni mai trebuie să sufere sau să moară pentru că ei să ia măsuri, banale de altfel?", a scris Vergil Chițac pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel