Șofer rănit pe Valea Oltului de o stâncă ce s-a prăbușit

stanci
stanci

O stâncă s-a desprins de pe versanții Defileului Oltului și a căzut, luni dimineață, pe o mașină, rănind un șofer. Circulația pe un sens a fost blocată în zona viaductului Cârligu Mic unde s-a produs accidentul,  pentru a fi îndepărtate pietrele de pe carosabil.

"În jurul orei 1,00 am fost informaţi că în zona viaductului Cârligu Mic pe DN7 - Valea Oltului s-a produs un accident de circulaţie. Astfel, conducătorul auto al unui turism marca Citroen a fost surprins în timp ce se deplasa de o stâncă desprinsă de pe versanţi. Stânca s-a prăbuşit chiar pe maşină, rănindu-l uşor la picior. În zonă s-au deplasat mai multe echipe de intervenţie de la poliţie şi ISU. Conducătorul auto a fost dus de urgenţă la Spital iar drumul a fost blocat pe un sens, urmând ca în scurt timp să fie blocat total pentru a permite utilajelor să vină şi să îndepărteze pietrele de pe carosabil", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu, citează Agerpres.

Deoarece, în ultimii cinci ani, pe Valea Oltului au fost înregistrate numeroase prăbușiri de stânci, autoritățile au deschis mai multe fronturi de lucru pentru stabilizarea lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel