Silviu Lung, declarație emoționantă: M-a ajutat mai mult decât toţi doctorii

silviu_lung
silviu_lung

Declarație emoționantă a lui Silviu Lung despre femeia al cărei soț a murit pe 8 ianuarie în urma accidentului rutier în care a fost implicat fostul selecționer.

Potrivit celor declarate de către Silviu Lung pentru spynews.ro, deși soţia victimei Dan Constantin Niţu, în vârstă de 41 de ani, a arătat cu degetul după accidentul mortal spre fostul portar pe care l-a acuzat că circula cu viteză şi vorbea la telefon, tot ea este și cea care l-a ajutat "mai mult decât toți doctorii".

"Am vorbit cu familia victimei. M-am ocupat de tot, era şi normal. Fetiţa a fost trasferată într-un spital din Bucureşti şi se simte mai bine. Suntem foarte bucuroşi că este mai bine. Nu vreau să mă laud, dar pot să vă confirm că i-am ajutat şi financiar. Totul este bine", a declarat Silviu Lung, măcinat în continuare de regrete.

"Este foarte greu să treci peste aşa ceva. Nu doresc nimănui să simtă ce am simţit eu. Doar eu ştiu ce este în sufletul meu. Este foarte dificil să treci peste, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat. Mi-au recomandat doctorii să merg la psiholog, dar vreau să mă vindec singur, cu toate că nu este uşor. Am lângă mine familia, prietenii şi mă ajută foarte mult. Am vorbit cu soţia victimei şi mi-au spus că se putea întâmpla oricui şi asta m-a mai liniştit. M-a ajutat mai mult decât toţi doctorii", a mai spus fostul portar.

Pe 8 ianuarie, autoturismul Mercedes condus de Lung a intrat pe contrasens pe drumul european E 79, care leagă Craiova de Calafat, în localitatea doljeană Radovani, și a lovit frontal o mașină Renault în care se aflau Dan Constantin Niţu și doi dintre copii acestuia. În urma impactului, șoferul autoturismului Renault a decedat, iar copiii, precum și Silviu Lung, au fost răniți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel