Scandal pe subiectul morții lui Ionuț- Marinescu: "Câinii aveau stăpân". Tatoiu: "Câinii au mâncat copilul". Tatăl lui Ionuț: "Criminalii sunt câinii"

Moartea lui Ionuț Anghel a culminat cu decizia ca maidanezii să fie uciși în masă și cu stabilirea constituționalității legii de către CCR.  Scandalul dintre iubitorii și "urâtorii" de câini a degenerat. 

Marinescu vs. Tatoiu

Marius Marinescu, președintele FPAM, prezent în platoul Acces Direct, i-a explicat lui Vali Anghel, tatăl lui Ionuț, că acei câini care l-ar fi mușcat pe fiul său erau cu stăpâni, fiind aflați pe o proprietate privată, așa cum arată legea.

Monica Tatoiu a intervenit spunând că, dincolo de lege, un câine cu stăpân este un câine al cărui stăpân îi are carnetele de sănătate. Aceasta susține că acel "carnețel" este singura dovadă și că nu contează dacă acei câini se aflau pe o proprietate privată, unde erau îngrijiți și hrăniți.

Vali Anghel: Criminalii sunt câinii. Monica Tatoiu: Câinii au mâncat copilul

Vali Anghel, tatăl lui Ionuț, a declarat că  "din parc până la locul unde a fost găsit Ionuț sunt două minute". Întrebat dacă îi convine mersul anchetei a spus că "domnul care apare pe camere (n.r. Octavian Sandu) nu a adus nimic nou". Vali Anghel a precizat: "Criminalii sunt câinii. Am văzut exact cum arăta copilul la fața locului, când am făcut recunoașterea".

Monica Tatoiu a intervenit și a spus tranșant: "Câinii au mâncat copilul". Întrebată de către Val Vîlcu dacă fi mulțumită de de uciderea în masă a câinilor maidanezi, Monica Tatoiu a declarat: "Nu! Sunt mulțumită dacă nu mai văd câinii pe străzi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel