SALARII. Olguţa Vasilescu, invitată la Comisia economică

Preşedintele Comisiei economice a Senatului, Florin Cîţu, a anunţat miercuri că o va invita săptămâna viitoare pe Olguţa Vasilescu să prezinte în cadrul acestui for măsurile adoptate. 

"O voi invita pe ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, la Comisia economică, săptămâna viitoare. A dat aceea declaraţie de ieri prin vrea să (...) forţeze, să intervină în relaţia dintre angajator şi angajat şi să trimită în control ITM şi sindicatele. Înţeleg că după aceea va trimite ANAF, îi bagă în puşcărie. (...) O voi chema la comisie să ne explice ce vrea să facă. Este o declaraţie incalificabilă în 2018. Nu poţi să ai astfel de atitudini faţă de sectorul privat", a declarat Florin Cîţu, în cadrul dezbaterii "2017, un an pierdut pentru România/2018, soluţii la problemele românilor" organizată de PNL la Parlament.

Contractele part time

Florin Cîţu a precizat că îi va cere Olguţei Vasilescu să justifice şi modul de impozitare a contractelor part-time. 

"Justificarea, motivaţia invitaţiei (n.r. - la comisie) este că declaraţiile şi acţiunile domniei sale, ceea ce s-a întâmplat până acum, pun în pericol stabilitatea economică.

”Să ne explice”

Este momentul să vină să explice ce a avut de gând cu toate aceste măsuri, cum justifică acea impozitare a contractelor part-time şi să ne explice efectul acestor măsuri asupra economiei. În principal pe mine mă îngrijorează atitudinea faţă de sectorul privat pentru că se pare că vor să scoată un ţap ispăşitor pentru tot ceea ce se întâmplă astăzi în România", a concis liberalul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel