Devastator. Amenințarea dură făcută de ruși către SUA

Rusia a dat o avertizare clară prin care a spus că reduce “la zero” dependența sa economică față de SUA, dacă Washingtonul îi impune sancțiuni din cauza situației din Ucraina. În acest caz, vorbim despre un “krash” în sistemul financiar american.

“Noi vom găsi o modalitate nu doar pentru a reduce dependența noastră față de SUA, dar din sancțiunile sale vrem să scoatem un profit imens. Încercările de a impune sancțiuni Rusiei din cauza situației din Ucraina vor duce la un “krach” în sistemul financiar american și – într-un final – dominația SUA în sistemul financiar mondial va dispărea”, a declarat Serguei Glaziev scrie 20min.ch.

Acesta a mai spus că rușii vor fi nevoiți să folosească alte valute și să-și creeze propriul sistem de reglementare.

În urmă cu o zi, Barack Obama a făcut o declarație prin care a vorbit despre o serie de sancțiuni: "Dacă vor continua pe această cale, vom examina o serie de măsuri: economice, diplomatice, care vor izola Rusia și vor avea un efect negativ asupra economiei ruse și a poziției sale in lume".

Statele Unite ale Americii au "suspendat toate legăturile militare" dintre Washington şi Moscova în urma intervenţiei ruse în Crimeea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel