Scandal în PNL Bucureşti. Anca Boagiu demisă de la PNL sector 2: Nu sunt solidară cu Buşoi

Scandalul din organizaţia PNL Bucureşti continuă, chiar dacă liderul Cristian Buşoi a demisionat. Ulterior, se aşteptau demisiile tuturor şefilor de organizaţii de sector, însă Anca Boagiu, şefa PNL sector 2, a refuzat acest lucru. Cu toate astea, conducerea PNL a decis să o demită. 

"Dragă Cristi, eu aştept o analiză POLITICĂ încă de la alegerile locale din 2016, când am atras atenţia că avem nevoie de o abordare politică nouă la Bucureşti şi de multă seriozitate. Din păcate, nici atunci, nici acum nu avem această analiză şi, în consecinţă, un plan clar, realist şi serios pentru cetăţenii din Bucureşti care sunt oameni informaţi. Politic, consider că este o altă eroare majoră la Bucureşti, după lungul şir de decizii greşite si “personalizate” luate de la fuziune şi până în prezent, motiv pentru care, NU SUNT SOLIDRĂ cu decizia de a demisiona în bloc sau în echipă sau cum vrei să îi spui. Mult succes tuturor!", a transmis Anca Boagiu, citată de Antena 3. 

Luni dimineaţă, Cristian Buşoi a demisionat din funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti, ca urmare a rezultatelor slabe obţinute de liberali în capitală la alegerile europarlamentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel