Regele Asfaltului, Umbrărescu, dosar penal pentru cartușe dosite în bagaj, la aeroport

umbrarescu dc
umbrarescu dc

Pe nume omului de afaceri Dorin Umbrărescu, supranumit "Regele asfaltului", s-a întocmit dosar penal, după ce a fost prins pe Aeroportul Bacău cu 15 cartușe de vânătoare ascunse în bagaje, potrivit adevărul.ro.

Surse neoficiale citate de sursa menționată spun că Umbrărescu se ducea la vânătoare pe domeniul de la Balc, acolo unde are loc celebra partidă organizată anual de Ion Țiriac.

"În urma controlului efectuat astăzi cu ocazia îmbarcării pasagerilor la o cursă aeriană pe relaţia Bacău – Oradea, în bagajul unui pasager au fost găsite 15 cartuşe de vânătoare. Bărbatul în cauză, în vârstă de 51 de ani, a fost condus la sediul Postului de Poliţie Transporturi Aeriene Bacău, unde a declarat că este deţinător legal de armă de vânătoare iar muniţia a fost uitată în bagajul de mână cu care călătorea. Cartuşele au fost ridicate în vederea cercetărilor iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Deși Poliția confirmă acest lucru, directorul Aeroportului Bacău, Lucian Sion, este destul de evaziv și spune că omul de afaceri nu avea arme la el, însă nu menționează nimic despre cartușe.

"Umbrărescu nu a mai plecat cu avionul pentru că pur şi simplu s-a răzgândit pe Aeroport. Nu i-a găsit nimic în bagaj, nici armă, nici nimic altceva. Sunt directorul Aeroportului şi declar oficial acest lucru", a declarat Lucian Sion la o oră după ce Dorinel Umbrărescu nu a fost lăsat să plece cu avionul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel